Tipy, co zabalit do batohu na rodinný výlet do ZOO

Magazín

Plánujete výlet do ZOO s dětmi a nejste si jisti, co všechno s sebou zabalit, aby vám nic nechybělo a aby se rodinný výlet obešel bez zbytečného stresu a dětského pláče? Nebojte, připravili jsme pro vás pár tipů, co by rozhodně nemělo chybět ve vašem batohu pro bezstarostný den s rodinou. Web Kaufino je navíc jednou z možností, jak koupit vše potřebné za výhodnou cenu.

Úspory na jednom místě

Kaufino.com/cz vám přináší celou řadu akčních letáků oblíbených obchodů, díky nimž snadno a rychle najdete vše, co budete potřebovat pro váš plánovaný výlet. Stačí otevřít třeba vyhledávaný Kaufland leták příští týden PDF a uvidíte všechny aktuální slevy na jednom místě. Z pohodlí domova si tak můžete prohlédnout zlevněné produkty a vybrat přesně to, co potřebujete.

Máte už připravený nákupní seznam? Pokud ne, nevadí – připravili jsme pro vás základní tipy, na které byste neměli zapomenout. 

Příprava na výlet do ZOO s dětmi

Pojďte se s námi nyní podívat na to, co jsme si pro vás připravili za tipy, ať se můžete pustit co nejdříve do příprav pohodového výletu s rodinou. Slunných letních dnů ubývá, tudíž není čas ztrácet čas. 

Jídlo a pití: Prozkoumávání ZOO je dobrodružství, které vyžaduje hodně energie. Proto nesmí chybět zdravé svačiny a dostatek vody. V aktuálních akčních letácích na Kaufino najdete slevy na ovoce, zdravé tyčinky a pití. Prohlédněte si Kaufland leták, Kik leták příští týden nebo leták Teta drogerie a vyberte si ty nejlepší zlevněné produkty. Děti budou nadšené a vy spokojení, jak jste ušetřili.

Oblečení a obuv: Příroda je nepředvídatelná. Sbalte proto do batohu vrstvy oblečení a pohodlnou obuv pro každého. Kik leták příští týden nabízí zlevněné produkty, které určitě využijete. Prolistujte proto Kik leták, kde na vás čeká velké množství oblečení pro děti i dospělé! Vždy je vhodné do ZOO zvolit pohodlnou a funkční obuv i oblečení. Přesně takovou nabídku najdete v Kik letáku na příští týden za zvýhodněnou cenu. 

Sluneční ochrana: Bez slunečního krému a klobouků to nepůjde. Chraňte pokožku svých dětí i svou před spálením od slunce a škodlivému UVA i UVB zářením díky kvalitní kosmetice, kterou najdete v letáku Teta drogerie. Leták Teta nabízí i spoustu dalších věcí, které byste mohli využít, třeba takový repelent proti klíšťatům a komárům. Kik leták zase nabízí klobouky a kšiltovky za akční ceny.

Teď už zbývá jen vyrazit

Pokud máte vše potřebné, dobrodružství může začít! Nezapomeňte před každým výletem, nejen tím do ZOO, zkontrolovat aktuální akční letáky oblíbených obchodů na Kaufino, které svojí speciální nabídku neustále obnovují a jsou plné zlevněného zboží za neodolatelné ceny. Proto pravidelně sledujte Kaufino.com, ať vám nic neunikne.Příprava je polovina úspěchu. Kaufino.com/cz je tu pro vás neřetržitě s nabídkou aktuálních akčních letáků, které jsou plné zlevněných produktů. Ať už se vydáte kamkoliv, na Kaufino najdete vždy vše, co potřebujete. Na závěr zbývá už jen popřát vám spoustu zábavy a nezapomenutelných zážitků s rodinou!