Podzimní móda v pánském šatníku

Magazín

Podzim je obdobím, kdy můžeme svůj šatník oživit novými kousky a experimentovat s různými kombinacemi. Teplé bundy, elegantní svetry a kvalitní boty – jak to všechno sladit tak, abyste vypadali nejenom skvěle, ale cítili se i skvěle? A proč by měla být vaše volba spíše směrem k značkovému oblečení? Pojďme se na to podívat.

Vrstvení jako základ podzimní pánské módy

Podzim je jako stvořený pro vrstvení. Začněte základem – kvalitní tričko nebo košile. Přidejte vrstvu ve formě svetru či mikiny a na závěr nasaďte teplou bundu či kabát. Hra s barvami a materiály vám umožní vytvořit nekonečně mnoho kombinací. Pokud si dáte práci a nakoupíte pánské stylové oblečení, ve kterém se budete cítit dobře, vyhnete se ránům, kdy budete sedět před skříní a nebudete vědět, co na sebe.

Investujte do kvality

Možná se ptáte, proč byste měli utrácet více za značkové oblečení? Odpověď je jednoduchá – je to investice. Kvalitní a značkové kousky jsou často vyrobeny z vysoce odolných materiálů, mají lepší střihy a stojí za vaše peníze. Dlouhodobě vás vyjdou levněji, protože je budete nosit mnohem déle než levné alternativy, které rychle ztrácejí tvar či barvu.

Jednoduchý elegantní outfit pro muže

Vezměte si jednoduchou bílou košili a zkombinujte ji s tmavými džínami či chinos kalhotami. Přidejte světlý, vlněný svetr, ideálně v odstínech šedé, béžové nebo hnědé. Zakončete outfit hnědými mokasínami nebo koženými kotníkovými boty. A když venku začne foukat, neváhejte sáhnout po klasickém trenčkotu. Výsledkem je elegantní, avšak pohodlný look, ideální pro práci i neformální setkání.

Sportovní ale přesto stylový pánský outfit

Pro více odpočinkový, avšak stále stylový podzimní outfit zkombinujte kvalitní tmavé džíny s jednobarevnou mikinou s kapucí. Přidejte k tomu sportovní bundu s decentním potiskem a pánské tenisky v zemitých tónech. Tento outfit je nejenom teplý a pohodlný, ale také perfektně ladí s urbanistickým prostředím města. A pokud chcete přidat trochu osobního nádechu, sáhněte po zajímavé šále.

Tip: Značkové boty, které vydrží, hledejte na této URL: https://www.10k.cz/panske-boty/

Stylový podzimní outfit není jenom o tom, co si vezmete na sebe, ale také o tom, jak se v oblečení cítíte. Podzimní móda nabízí spoustu příležitostí k experimentování a vytváření jedinečných outfitů. Nebojte se kombinovat a hlavně – investujte do kvality. V dlouhodobém horizontu vás značkové kousky nezklamou.

Zdroj: Freepik