Nízký rozpočet a hodně muziky: Za Last minute vyrazte do Turecka a Bulharska

Magazín

Doba letních dovolených se neúprosně blíží. Vyrazte letecky do krajin, které vám umožní prožít odpočinek naplno. Za rozumný peníz se o vás postarají třeba v Turecku a Bulharsku.

Last minute 2024: Ušetřete čas i peníze 

Pokud přemýšlíte, na čem se dá při výběru dovolené ušetřit, začněte volbou Last minute. Cestovní kancelář TUI nabízí na svých stránkách přímo možnost zakliknout Last minute filtr, podle kterého můžete prohledávat už jenom nabídky, které obsahují zvýhodněné zájezdy. 

Jedná se o ideální variantu pro ty, kdo jsou časově flexibilnější, ale primární kritérium je pro ně cena. Často můžete vybírat z široké škály nabídek s velkými slevami na zájezdy včetně ubytování a letenek. Pokud nejste limitovaný termínem ani destinací, můžete narazit na opravdové skvosty, které by vám v jiném případě unikly.

Dovolená Turecko 2024: Proč vás okouzlí na první dobrou? 

Turecko představuje skvělou dovolenkovou destinaci z několika důvodů: Nabízí široké spektrum služeb, resortů i volnočasových aktivit. Zároveň se pyšní úchvatnými plážemi podél Egejského a Středozemního moře, spolu s jemným pískem a azurovou vodou. Od rušných letovisek jako je Bodrum či Alanya až po osamělé a méně lidnaté pláže Turecko nabízí něco pro každého. 

TIP: Zájezdy do Turecka si můžete usnadnit i zakoupením pobytového balíčku včetně letenek, ubytování i stravy. O starost míň, o důvod těšit se víc. Je libo baklava ke kávičce? 

Dovolená Bulharsko 2024: Příznivé ceny i malebné pláže

Popularita Bulharska v posledních letech opět stoupá. Tato Balkánská země má totiž pořád co nabídnout: Úchvatné pláže, bohatou historii i noční život. Velkým lákadlem jsou také příznivé ceny. Ubytování, jídlo i zábava jsou zde obvykle levnější, než v jiných evropských destinacích. Také jednotlivé zájezdy pořídíte levněji, než zájezdy se stejnou úrovní hotelů třeba ve Španělsku nebo v Řecku. 

TIP: Zájezdy do Bulharska si oblíbí také milovníci historie. Navštívit můžete třeba starobylý Nesebar, pravoslavný Rilský klášter nebo Madarský jezdec.